1 pyöreä piiras (8:lle)
30 min (valmistus)
+ n. 30 min (paistaminen)
Taikina
150 g
leivontamargariinia
6 dl
kaurajauhoja
(gluteeniton)
1 dl (40 g)
emmental-juustoa raasteena
0,5 dl
vettä
Täyte
500 g
vihreää parsaa (tuore)
n. 1 litra
vettä
0,5 tl
suolaa
- - -
4
kananmunaa
2,5 dl
kaurakermaa
2 dl (80 g)
emmental-juustoa raasteena
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
Ohjeet
Teksti ja kuva: Emilia Inget
Vinkit
Katso myös
1 pyöreä piiras (8:lle)
30 min (valmistus)
+ n. 30 min (paistaminen)
Taikina
150 g
leivontamargariinia
6 dl
kaurajauhoja
(gluteeniton)
1 dl (40 g)
emmental-juustoa raasteena
0,5 dl
vettä
Täyte
500 g
vihreää parsaa (tuore)
n. 1 litra
vettä
0,5 tl
suolaa
- - -
4
kananmunaa
2,5 dl
kaurakermaa
2 dl (80 g)
emmental-juustoa raasteena
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
Ohjeet
Teksti ja kuva: Emilia Inget
Vinkit
Katso myös
1 pyöreä piiras (8:lle)
30 min (valmistus)
+ n. 30 min (paistaminen)
Taikina
150 g
leivontamargariinia
6 dl
kaurajauhoja
(gluteeniton)
1 dl (40 g)
emmental-juustoa raasteena
0,5 dl
vettä
Täyte
500 g
vihreää parsaa (tuore)
n. 1 litra
vettä
0,5 tl
suolaa
- - -
4
kananmunaa
2,5 dl
kaurakermaa
2 dl (80 g)
emmental-juustoa raasteena
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
Ohjeet
Teksti ja kuva: Emilia Inget
Vinkit
Katso myös