Seuraa meitä

Kanaa riisipedillä

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

6 annosta

15 min valmistelut +

1 tunti uunissa

Kana riisipedillä on helppo valmistaa! Miedosti suolattuja fileitä maustetaan, jonka jälkeen ne laitetaan isoon uunivuokaan paistumaan raa'an riisin kanssa.

Ainekset     6 annosta

800 g

broilerin filettä, miedosti suolattu

2 tl

currya

2 tl

paprikajauhetta

0,5 tl

suolaa

0,5 tl

valkosipulijauhetta

0,5 tl

valkopippuria, jauhettu

- - - 

4 dl

riisiä (pitkä)

4 dl (2 prk)

kuohukermaa

- - - 

8 dl

vettä

1

kanaliemikuutio

2 rkl

hunajaa

Kana kypsyy helposti riisipedillä uunissa.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin 1 tunti ennen paistamista: Mausta fileet currylla, paprikajauheella, suolalla, valkosipulijauheella ja valkopippurilla. (Voit tehdä maustamisen heti esim. näin: avaa broileripaketti, ripottele mausteet lihan pinnalle ja kääntele pihdeillä.)
  2. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Varaa iso uunivuoka, johon broilerin fileet mahtuvat vierekkäin (noin 26 x 30 cm).
  3. Mittaa raaka riisi ja kerma vuokaan. Sekoita. 
  4. Lisää broilerin fileet riisin päälle.  
  5. Kuumenna kattilassa vesi, kanaliemikuutio ja hunaja kiehuvaksi (sekoittele, jotta kanaliemikuutio liukenee). Kaada liemi vuokaan. 
  6. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 50 min - 1 tunti, tai kunnes kana ja riisi ovat kypsiä. Jos ruoka uhkaa tummua liikaa pinnalta, pienennä uunin lämpötilaa paistamisen loppupuolella. 


 

Vinkki


  • Tarjoa riisipedillä paistettavan kanan lisäksi salaattia tai keitettyjä kasviksia.







Katso myös

Seuraa meitä

Kanaa riisipedillä

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

6 annosta

15 min valmistelut +

1 tunti uunissa

Kana riisipedillä on helppo valmistaa! Miedosti suolattuja fileitä maustetaan, jonka jälkeen ne laitetaan isoon uunivuokaan paistumaan raa'an riisin kanssa.

Ainekset     6 annosta

800 g

broilerin filettä, miedosti suolattu

2 tl

currya

2 tl

paprikajauhetta

0,5 tl

suolaa

0,5 tl

valkosipulijauhetta

0,5 tl

valkopippuria, jauhettu

- - - 

4 dl

riisiä (pitkä)

4 dl (2 prk)

kuohukermaa

- - - 

8 dl

vettä

1

kanaliemikuutio

2 rkl

hunajaa

Kana kypsyy helposti riisipedillä uunissa.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin 1 tunti ennen paistamista: Mausta fileet currylla, paprikajauheella, suolalla, valkosipulijauheella ja valkopippurilla. (Voit tehdä maustamisen heti esim. näin: avaa broileripaketti, ripottele mausteet lihan pinnalle ja kääntele pihdeillä.)
  2. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Varaa iso uunivuoka, johon broilerin fileet mahtuvat vierekkäin (noin 26 x 30 cm).
  3. Mittaa raaka riisi ja kerma vuokaan. Sekoita. 
  4. Lisää broilerin fileet riisin päälle.  
  5. Kuumenna kattilassa vesi, kanaliemikuutio ja hunaja kiehuvaksi (sekoittele, jotta kanaliemikuutio liukenee). Kaada liemi vuokaan. 
  6. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 50 min - 1 tunti, tai kunnes kana ja riisi ovat kypsiä. Jos ruoka uhkaa tummua liikaa pinnalta, pienennä uunin lämpötilaa paistamisen loppupuolella. 


 

Vinkki


  • Tarjoa riisipedillä paistettavan kanan lisäksi salaattia tai keitettyjä kasviksia.







Katso myös

Seuraa meitä

Kanaa riisipedillä

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

6 annosta

15 min valmistelut +

1 tunti uunissa

Kana riisipedillä on helppo valmistaa! Miedosti suolattuja fileitä maustetaan, jonka jälkeen ne laitetaan isoon uunivuokaan paistumaan raa'an riisin kanssa.

Ainekset     6 annosta

800 g

broilerin filettä, miedosti suolattu

2 tl

currya

2 tl

paprikajauhetta

0,5 tl

suolaa

0,5 tl

valkosipulijauhetta

0,5 tl

valkopippuria, jauhettu

- - - 

4 dl

riisiä (pitkä)

4 dl (2 prk)

kuohukermaa

- - - 

8 dl

vettä

1

kanaliemikuutio

2 rkl

hunajaa

Kana kypsyy helposti riisipedillä uunissa.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin 1 tunti ennen paistamista: Mausta fileet currylla, paprikajauheella, suolalla, valkosipulijauheella ja valkopippurilla. (Voit tehdä maustamisen heti esim. näin: avaa broileripaketti, ripottele mausteet lihan pinnalle ja kääntele pihdeillä.)
  2. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Varaa iso uunivuoka, johon broilerin fileet mahtuvat vierekkäin (noin 26 x 30 cm).
  3. Mittaa raaka riisi ja kerma vuokaan. Sekoita. 
  4. Lisää broilerin fileet riisin päälle.  
  5. Kuumenna kattilassa vesi, kanaliemikuutio ja hunaja kiehuvaksi (sekoittele, jotta kanaliemikuutio liukenee). Kaada liemi vuokaan. 
  6. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 50 min - 1 tunti, tai kunnes kana ja riisi ovat kypsiä. Jos ruoka uhkaa tummua liikaa pinnalta, pienennä uunin lämpötilaa paistamisen loppupuolella. 


 

Vinkki


  • Tarjoa riisipedillä paistettavan kanan lisäksi salaattia tai keitettyjä kasviksia.







Katso myös