ø 20-22 cm kakku (14 palaa)
Yli 2 tuntia
+ Hyytyminen seuraavaan päivään
Pohja
200 g
digestive-keksejä
75 g
voita
Täytteet (3 eri täytettä)
3 x 150 g
suklaata: tumma-, maito- sekä valkosuklaa
3 x 200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
3 x 0,5 dl
sokeria
3 x 2 dl
vispikermaa
3 x 2
liivatelehteä
3 x 1 rkl
vettä
Pohja
Täytteet
Valmista kolme eri täytettä, yksi tummasta suklaasta, toinen maito- ja kolmas valkosuklaasta.
Valmista suklaatäytteet yksi kerrallaan, jokainen samalla tavalla. Anna täytteen hyytyä vähintään tunti jääkaapissa ennen seuraavan täytteen valmistamista.
Koristelu
Koristele kakku esimerkiksi suklaaganachella ja tuoreilla marjoilla.
Resepti ja kuvat: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo
Katso myös
ø 20-22 cm kakku (14 palaa)
Yli 2 tuntia
+ Hyytyminen seuraavaan päivään
Pohja
200 g
digestive-keksejä
75 g
voita
Täytteet (3 eri täytettä)
3 x 150 g
suklaata: tumma-, maito- sekä valkosuklaa
3 x 200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
3 x 0,5 dl
sokeria
3 x 2 dl
vispikermaa
3 x 2
liivatelehteä
3 x 1 rkl
vettä
Pohja
Täytteet
Valmista kolme eri täytettä, yksi tummasta suklaasta, toinen maito- ja kolmas valkosuklaasta.
Valmista suklaatäytteet yksi kerrallaan, jokainen samalla tavalla. Anna täytteen hyytyä vähintään tunti jääkaapissa ennen seuraavan täytteen valmistamista.
Koristelu
Koristele kakku esimerkiksi suklaaganachella ja tuoreilla marjoilla.
Resepti ja kuvat: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo
Katso myös
ø 20-22 cm kakku (14 palaa)
Yli 2 tuntia
+ Hyytyminen seuraavaan päivään
Pohja
200 g
digestive-keksejä
75 g
voita
Täytteet (3 eri täytettä)
3 x 150 g
suklaata: tumma-, maito- sekä valkosuklaa
3 x 200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
3 x 0,5 dl
sokeria
3 x 2 dl
vispikermaa
3 x 2
liivatelehteä
3 x 1 rkl
vettä
Pohja
Täytteet
Valmista kolme eri täytettä, yksi tummasta suklaasta, toinen maito- ja kolmas valkosuklaasta.
Valmista suklaatäytteet yksi kerrallaan, jokainen samalla tavalla. Anna täytteen hyytyä vähintään tunti jääkaapissa ennen seuraavan täytteen valmistamista.
Koristelu
Koristele kakku esimerkiksi suklaaganachella ja tuoreilla marjoilla.
Resepti ja kuvat: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo
Katso myös