ø 14 cm kakku (4 palaa)
20 min (valmistus)
+ hyytyminen 2 - 3 tuntia
Pohja
75 g
suklaatäytekeksejä
(esim. 0,5 pkt Oreoita)
1 rkl
voita sulatettuna (tai rypsiöljyä)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
2 rkl
sokeria
1
tlvanilliinisokeria
2 dl
vispikermaa
1,5
liivatelehteä
1 rkl
vettä
100 g
suklaata (maito-, talous- tai leivontasuklaa)
Koristeluun esim.
Suklaatäytekeksi murskattuna, m
akeisia tai koristerakeitaOhje
Täyte
Katso myös
ø 14 cm kakku (4 palaa)
20 min (valmistus)
+ hyytyminen 2 - 3 tuntia
Pohja
75 g
suklaatäytekeksejä
(esim. 0,5 pkt Oreoita)
1 rkl
voita sulatettuna (tai rypsiöljyä)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
2 rkl
sokeria
1
tlvanilliinisokeria
2 dl
vispikermaa
1,5
liivatelehteä
1 rkl
vettä
100 g
suklaata (maito-, talous- tai leivontasuklaa)
Koristeluun esim.
Suklaatäytekeksi murskattuna, m
akeisia tai koristerakeitaOhje
Täyte
Katso myös
ø 14 cm kakku (4 palaa)
20 min (valmistus)
+ hyytyminen 2 - 3 tuntia
Pohja
75 g
suklaatäytekeksejä
(esim. 0,5 pkt Oreoita)
1 rkl
voita sulatettuna (tai rypsiöljyä)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
2 rkl
sokeria
1
tlvanilliinisokeria
2 dl
vispikermaa
1,5
liivatelehteä
1 rkl
vettä
100 g
suklaata (maito-, talous- tai leivontasuklaa)
Koristeluun esim.
Suklaatäytekeksi murskattuna, m
akeisia tai koristerakeitaOhje
Täyte
Katso myös